WAT WIJ DOEN

Wij zijn een succesvolle Europese warmtepompfabrikant met een lange geschiedenis. We zijn op zoek naar een aantal partners in Europa. Bij een eerlijk en solide Europees bedrijf kunnen wij hoge kwaliteit warmtepompen aanbieden tegen scherpe prijzen.

OVER ONS

Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Jiri Hanus sr. en zijn zoons Jiri jr. en Oto. Jiri Hanus senior is sinds 1967 werkzaam op dit gebied als constructeur en ontwerper. Als expert werkte hij enkele jaren in Duitsland.

In het verleden hebben we warmtepompen geïmporteerd uit Scandinavië, en gaandeweg kwamen we erachter dat we warmtepompen beter en goedkoper konden produceren.

Dat we gelijk hadden laat zien dat we in de afgelopen jaren de meeste warmtepompen in Tsjechië hebben geïnstalleerd en dat we het grootste installatiebedrijf van het land zijn geworden. Ons belangrijkste doel is de tevredenheid van onze klanten. We meten en verbeteren deze constant. 99,4% van onze klanten zou ons aanbevelen bij hun familie en vrienden. Maar alleen het aanbieden van de stilste warmtepompen met het hoogste rendement is voor ons niet voldoende. Het belangrijkste voor ons is de tevredenheid van onze klanten. Met het verkopen houdt onze zorg niet op, maar begint pas. Al onze warmtepompen zijn aangesloten op onze controlekamer, mocht er dus iets gebeuren, dan zoeken wij het als eerste uit en we zorgen voor alles.

MOGELIJKHEDEN TOT SAMENWERKING

De verkoop van onze waterpompen onder ons merk

OEM – Wij zijn in staat om onder jouw merk warmtepompen van hoge kwaliteit te produceren.

We leveren complete kant-en-klare kits voor eenvoudige eindmontage van warmtepompen. Jij bent de fabrikant.

ONGELOOFLIJKE STILTE

Our heat pumps are incredibly quiet, in fact, they are the quietest on the market.

Een verschil van 3 dB betekent twee keer meer geluid, een verschil van 6 dB betekent vier keer meer geluid en een verschil van 9 dB betekent acht keer meer geluid. Onze ACOND PRO-warmtepomp is tien keer stiller dan veel concurrerende producten! We laten het je graag in de praktijk zien.

TECHNISCHE BASISINFORMATIE

WATERPOMP TYPEPRO – NPRO – R
Verwarmingsvermogen1,5 – 9 kW3 – 18 kW
COP A7/W35°C4,95,22
COP A2/W35°C4,314,5
COP -7/52°C2,382,5
SCOP4,745,1
Akoestische kracht48,4 dB(A)49,3 dB(A)
Akoestische druk25,1 dB(A)25,8 dB(A)
Maximale uitlaattemperatuur door de compressor70°C70°C

WAT BIEDEN WIJ AAN?

Geweldige warmtepompen met uitstekende kwaliteit en parameters, ongelooflijke stilte, redelijke prijzen en een vriendelijke aanpak.

WAT ZEGGEN ONZE COLLEGA’S OVER ONS?

MICHAL KLIMES

Ik werk al 14 jaar in het bedrijf en gedurende die tijd werd het bedrijf mijn familie. Wat ik het meest waardeer is de familiale sfeer, vriendschap en het feit dat er tevreden klanten zijn die bij ACOND altijd op de eerste plaats komen. Het beste gevoel ooit is als je iemand kunt helpen en daar word ik blij van.

VERKA N.

Toen ik 13 jaar geleden bij ACOND begon te werken, was het een familiebedrijf. Dankzij veel inspanning en toewijding, vooral van jonge mensen, is het bedrijf vandaag een van de meest betrouwbare op het gebied van huishoudelijke verwarming met warmtepompen. Ik denk dat de teamgeest die in het huidige grote team heerst, wordt overgedragen aan onze klanten die weten dat de warmte van hun huis onze prioriteit is.

MARTIN M.

Ik werk al 12 jaar bij ACOND. Toen ik bij het bedrijf kwam, sprak de klantvriendelijke aanpak mij het meest aan. Vanuit de bedrijfscultuur voelde ik meteen dat de klant bij ACOND altijd op de eerste plaats komt. Mijn werk bij ACOND tot nu toe is om onze klanten te ondersteunen, hun problemen op te lossen of oplossingen op maat van de klant te ontwerpen. Ik geloof dat dit de juiste manier is; een tevreden klant beveelt ons altijd graag aan of laat zijn vrienden onze werk zien. De belangstelling voor onze warmtepompen groeit snel, we bereiden de bouw van een nieuwe productie-installatie voor. Sinds 2004 hanteren wij de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en de naam ACOND a.s.

DE BESTE COMPONENTEN

We gebruiken de beste componenten die beschikbaar zijn, zoals de Copeland Scroll Invertor Compressor, Ziehl-Abegg Ventilator, roestvrijstalen kast, koelmiddel R290 met de breedste werkbereikparameters, gemaakt in de EU.

WAAROM IS ONZE WATERPOMP REVOLUTIONAIR?

Bij een omgevingstemperatuur van -22 ° C verwarmt hij het water tot 65 ° C alleen door de compressor, zonder elektrische elementondersteuning. Bij -15 ° C bereikt hij gemakkelijk 70 ° C.
Dankzij de combinatie van onderdelen van de hoogste kwaliteit, R&D en geavanceerde geluids- en trillingsbestendige materialen is de ACOND PRO ongelooflijk stil, in feite verreweg de stilste.
Door gebruik te maken van de meest geavanceerde Invertor Scroll Compressor Copeland en ecologisch koelmiddel R290 met het beste operationele bereik, biedt ACOND PRO de langste operationele levensduur.

WIE ZOEKEN WIJ?

Idealiter partners met ervaring, marktaandeel op het gebied van verwarming, een goede naam en ambitie.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS?

Lenka en Pavel Kadlec

LOCATIE: SEDLČANY, TSJECHIË
We zijn buitengewoon tevreden over onze ACOND-warmtepomp, niet alleen vanuit het oogpunt van „een warme thuis“, maar ook vanuit het oogpunt van kosten en economie. Vroeger verwarmden we ons huis met een elektrische boiler en de totale kosten voor elektriciteitsverbruik waren ongeveer 60 000 CZK (€ 2300) per jaar, ook al verwarmden we ons huis helemaal niet erg veel. Maar nu, met een ACOND-warmtepomp, is de warmte de hele dag aangenaam in het hele huis, en als we de verwarmingskosten voor alle seizoenen vergelijken met onze ACOND-warmtepomp, betaalden we 34.000 CZK (€ 1300) per jaar voor elektriciteit. We zijn zo tevreden dat we ACOND-warmtepompen al aan vier van onze kennissen hebben aanbevolen en het was niet zomaar een aanbeveling, iedereen kocht een ACOND-warmtepomp en ze zijn allemaal uitermate tevreden. We willen ook onze wensen kenbaar maken, dat andere bedrijven naar ACOND in Milevsko zouden gaan om te leren hoe ze moeten onderhandelen en het leven zou onmiddellijk beter zijn.

J. Vnuk

LOCATIE: ZVÍKOVSKÉ PODHRADÍ, TSJECHIË

Ik heb contact opgenomen met verschillende bedrijven die zich met dit probleem bezighielden, ongeacht of ik eerder klanttevredenheid had bestudeerd, enz. Ik wist bijna niets over hoe warmtepompen werkten. Van alle vertegenwoordigers van de bedrijven waarmee ik contact had, kon alleen de heer Kolář van Acond mij alles uitleggen, waarvoor dit bedrijf de eerste positie kreeg in mijn selectie. Na een bezoek aan het hoofdkantoor van het bedrijf, waar de heer Kolář me liet zien hoe het bedrijf werkt, en vooral de pomp zelf die ik in werking kon zien, was er niets meer om op te lossen. Toen werd ik vastbesloten, dus bestelde ik de warmtepomp bij hen.

Wij zijn een succesvolle Europese warmtepompfabrikant met een lange geschiedenis.

Neem contact met ons op

© Acond a.s. Alle rechten voorbehouden.